начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

koнкурс за съдия-изпълнител

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: koнкурс за съдия-изпълнител

Мнениеот amika » 30 Апр 2004, 13:21

Съдия - изпълнителят взима по-малка заплата, но не знам точно колко.
amika

Мнениеот Тoshko » 30 Апр 2004, 13:42

Tova e losho!
Zashtoto hem izliza che vzimash malko pari, hem si slagash tejki grehove na dushata i si vlo6ava6 karmata!
A tova e taka zashtoto kato sadia-izpalnitel gonish do dupka siromasi koito nqmat pari!!!!!
Тoshko

Мнениеот amika » 30 Апр 2004, 14:04

Неблагодарна работа общо взето...
amika

Мнениеот Анонимен » 30 Апр 2004, 16:38

Има някакво Решение на Върховния съд №32/68г. - І г.о., но аз така и не можах да го намеря и незнам какви са мотивите. В "Бълг. гр. процесуално право" на проф. Сталев само е споменато в § 157 Секветируеми имуществени права.
Анонимен

Мнениеот badu » 30 Апр 2004, 17:21

Да ви кажа за толкова време не съм забелязала някой някого да гони сериозно. На съдия-изпълнителите не им се занимава и все се мотат нещо. Ако нямаш съответния познат никой няма да си мръдне пръста и да започне да действа ефективно.
А що се отнася до Трън не бих се прежалила за едната съдийска заплата да се забия там
badu

Мнениеот ani_anjel » 31 Мар 2005, 18:55

ami xybavo 6te e da izberat tozi pat nqkoi koito si razbira ot tova koeto pravi:)
ani_anjel

Мнениеот Анонимен » 04 Апр 2005, 15:44

Би трябвало да Ви дадат предварително подготвен въпросник.Обърнете внимание на попълване на платежни банкови документи,прочетете Закона за съдебната власт в частта му за съдия-изпълнителите.
Анонимен

Предишна

Назад към Конкурси, изпити