начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

КАЗУСА ЗА МЛ. ПРОКУРОРИ - ПОМОЩ!!!!!!!!!

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

младши прокурори - КАЗУС

Мнениеот St5 » 17 Окт 2005, 12:40

обидните квалификации от типа НАГЛОСТ" И прочие моля, да се използват по предназдначение.
тук е форум за общи дискусии на който съм поставила проблем за разрешение и моля за съвет колегите ЮРИСТИ, като моля "КОЛЕГИТЕ ПРОСТАЦИ" да не взимат отношение по така зададената тема от мен.
St5

младши прокурори - КАЗУС

обидните квалификации от типа НАГЛОСТ" И прочие моля, да се използват по предназдначение.
тук е форум за общи дискусии на който съм поставила проблем за разрешение и моля за съвет колегите ЮРИСТИ, като моля "КОЛЕГИТЕ ПРОСТАЦИ" да не взимат отношение по така зададената тема от мен.
St5

младши прокурори - КАЗУС

St5

Мнениеот Гост » 17 Окт 2005, 12:42

А къде е мястото на НАГЛЯРИТЕ? Мисля, че от нагляр до простак разликата е един к*р място. Ако мериш по моя няма и толкова :D
Гост

Мнениеот Гост » 17 Окт 2005, 22:33

Ами колега, дайте да го видим този казус! Изложете го, как да вземе отношение някой!?!
Гост

Предишна

Назад към Конкурси, изпити