начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Dyrgavni Izpiti v SWU - Blagoevgrad

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Dyrgavni Izpiti v SWU - Blagoevgrad

Мнениеот ilinka_ » 28 Фев 2007, 02:44

Kolegi studenti, imam goliam problem s namirane na sintezirani materiali za u4ene za dyrgavnite izpiti. Imam problem s namirane na kazusi i razrabotki na kazusi za trite dyrgavni izpita.
Molia ako niakoi moge da me orientira ot kyde e nai dobre da se u4i i da se podgotviam za izpitite da mi pi6e. Ot u4ebnitsi, i to koi ot vsi4ki.... - ot zakonite( vsi4ki zakoni ili kodeksite). Kolkoto do kazusite moli izpratete mi zaglavia na knigi s kazusi po Gragdanski, Nakazatelni i Publi4ni nauki koito moga da zakupia, ili free materiali koito moga da nameria online.

Vseki syvet 6te mi e ot polza. a ako niakoi znae kak proti4at izpitite neka sy6to da pi6e. mnogo blagodaria za vnimanieto.
ilinka_
Нов потребител

Мнениеот iviani » 28 Фев 2007, 11:41

Razrovi se v lex-a,ima dosta pomesteni kazusi kakto ot poslednite darjavni izpiti v razli4nite universiteti, taka i ot provedeni konkursi
iviani
Младши потребител

Мнениеот Mishelina » 28 Фев 2007, 12:58

Здравейте, на ксерокса в ЮЗУ се продаваха 3 книжки със синтезирани разработени теми по конспектите за държавни изпити. Можете да попитате дали още ги има, а що се отнася до казуси - в lex.bg потърсете в архив- колегите са давали и казуси, паднали се на ЮЗУ студенти :D
Mishelina
Младши потребител

Назад към Конкурси, изпити