начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

От кой момент тече 7-дневният срок за обжалване?

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

От кой момент тече 7-дневният срок за обжалване?

Мнениеот gega » 12 Ное 2003, 22:06

В страницата на ВСС е изнесена информация, че всички, които са обявени за класирани, са потвърдили. Според Вас, от кой момент тече 7-дневния срок за обжалване. Да не би вече 3-4 дни да са изтекли! Отново ни предлагат ребус за решаване! Грижат се, значи, за нашето мисловно развитие! Към Много Възмутена - утре ще ти се обадя, за да коордираме действията! Има ли вече обадили се на телефона за връзка:))))))))))?
gega

Re: От кой момент тече 7-дневният срок за обжалване?

Мнениеот gogo-1 » 13 Ное 2003, 10:55

Срока за обжалване би трябвало да започва да тече от деня на обявяване на класирането. Там някъде трябва да има дата кога комисията го е обявила.
gogo-1

Има ли шанс да падне конкурсът?

Мнениеот Скептична » 13 Ное 2003, 11:22

Разбира се, че трябва да се обжалва. Аз също бих се присъединила към жалбоподателите, но за съжаление оценките ми са ниски и много лесно може да се опровергае правния ми итерес от обжалването, защото дори да бъде отменено класирането, аз пак нямам шанс.
Но всъщност какво ще е основанието за обжалване ?
Скептична съм, защото дори този конкурс да бъде обявен за нелегитимен поради многобройните нередности при провеждането му и дори да се проведе нов конкурс, новият конкурс ще бъде същият фарс и ще се завъртим в един затворен кръг.......
Скептична

Re: От кой момент тече 7-дневният срок за обжалване?

Мнениеот katy_ib » 13 Ное 2003, 14:44

Седемдневния срок тече от деня следващ датата на обявяване на резултатите/ ако това става със акт, подлежащ на обжалване разбирасе-заповед, решение и т.н./ /
katy_ib
Младши потребител

Назад към Конкурси, изпити