начало

ВАС отказа да спре увеличението на минималната заплата от догодина ВАС отказа да спре увеличението на минималната заплата от догодина

za6to rabotodatelqt ne dava fi6 za rabotna zaplata

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

za6to rabotodatelqt ne dava fi6 za rabotna zaplata

Мнениеот etaj_5 » 25 Сеп 2004, 14:42

Zdarveite,
Ne sam urist, za tova se obra6tam s edin vapros kam vas koito ne zanm dali ne kasae pove4e sferata na finansite i s4etovodstvoto, no stava duma za otkaz pri koito argumentite sa rposto "jelezni"..
Sinat mi e voenen i pri izpla6tane na trudovoto im vaznagrajdenie im otkazvat da im davat fi6ove za sa6toto po povod 4e bilo sekretno..
Do kolkoto uspqh da porovq v normativnata baza ne otkrih takova ne6to no vse pak 6te Vi bada blagodaren ako nqkoi mi otgovori..
/Publikuvam go pak i se izvinqvam za6toto mai temata parviq pat ne be6e mnogo korektna/
etaj_5
Нов потребител

Re: za6to rabotodatelqt ne dava fi6 za rabotna zaplata

Мнениеот донна2 » 25 Сеп 2004, 15:49

предполагам ,че става въпрос за това
Списък на категориите информация,
подлежаща на класификация като държавна тайна
12. Сведения за планирането и осигуряването на общия държавен военновременен план с материални, финансови и трудови ресурси, както и документите, регламентиращи тази дейност.

не сте намерили нищо в нормативната база защото е секретно
донна2

Re: za6to rabotodatelqt ne dava fi6 za rabotna zaplata

Мнениеот etaj_5 » 25 Сеп 2004, 17:15

Благодаря донна2 но не мислех, че РЗ влиза към финансофите ресурси, а те третират съвсем други дейности
etaj_5
Нов потребител

Назад към Трудово право