начало

Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години

Редно ли е да ми увеличат заплатата след .....

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Редно ли е да ми увеличат заплатата след .....

Мнениеот А.Б » 27 Дек 2005, 20:06

Редно ли е да ми увеличат заплатата след като имам 3г. трудов стаж и ако е така с колко процента???
Благодаря Ви.
А.Б

Мнениеот Гост » 27 Дек 2005, 21:44

:mrgreen:
Гост

Мнениеот донна2 » 27 Дек 2005, 23:31

.........ти за клас ли питаш .....щото другото е по преценка на работодателя ...и още къде работиш в частна фирма ,в държавния сектор и ако е второто държавен служител ли си или не...

Научете се да задавате въпроси коректно!!!
донна2

Мнениеот A.Б » 29 Дек 2005, 16:44

Работя в частна фирма и питам точно за класа.Извинявам се за непълният въпрос.Август направих 3 г. стаж но до ден днешен няма нищо направено по въпроса. Търсих в Кодекса на труда и нищо не намерих.

Благодаря ви.
A.Б

Назад към Трудово право