- Дата и час: 23 Ное 2024, 23:57 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Имат ли право да ме принуждават да подписвам
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Имат ли право да ме принуждават да подписвам
Може ли някой да ми отговори, имат ли право да ме принуждават да подписвам платежни документи, при положение, че нямам заповед от ръководителя за това, а само спесимен в банката?
- sisi.mir
- Нов потребител
Re: Имат ли право да ме принуждават да подписвам
Каква длъжност изпълнявате? И на какво основание в банката имат ваш спесимен?
- галина
на каква длъжност си и какво пише в длъжностната ти характеристика
а за какво смяташ ,че ти е тоя спесимент
а за какво смяташ ,че ти е тоя спесимент
- донна2
ШОМ ИМА СПЕСИМЕНТ В БАНКАТА, ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ ИЛИ НЕ СИ ПРОЧЕЛА ДЛЪЖНОСТНАТА СИ АХАРАКТЕРИСТИКА ИЛИ ТРУДОВИЯ СИ ДОГОВОР.
- 1
Niamat pravo da te PRINUJDAVAT kakvoto i da e !!!
govori s rukovoditelia ti, i mnogo vnimavai kakvo podpisvash
da ne te obviniat v zloupotreva sas sredstva na drujestvoto
i imai edno naum che tova moje da stava inmenno za da izleze shefa ti suh ot vodata
pomisli i za druga rabota ...navreme
govori s rukovoditelia ti, i mnogo vnimavai kakvo podpisvash
da ne te obviniat v zloupotreva sas sredstva na drujestvoto
i imai edno naum che tova moje da stava inmenno za da izleze shefa ti suh ot vodata
pomisli i za druga rabota ...navreme
- adv.Anastassia.Terzieva
niamt pravo da te prinujdavat no vsi4ko zavisi ot dlajnostnata ti harakteristika i ot pravomo6tiata ti-dlajnostno lice lisi ili ne
- maya tonkova
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|