начало

Съдия Мирослав Петров съобщи за двоен аршин при проверките на прокурор Йордан Петров Съдия Мирослав Петров съобщи за двоен аршин при проверките на прокурор Йордан Петров

Отпуск при смърт на родител

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Отпуск при смърт на родител

Мнениеот dikobraz » 18 Яну 2016, 18:52

Здравейте,
ще съм благодарен да ми обясните за двата дни полагащи се по КТ при смърт на родител.
Случаят е следният - Работя на смени по график. По графика, в петък 15.01 съм почивка, а събота, неделя и понеделник съм втора смяна. Стареца / бащата на жена ми / почина в 20.00 часа в петък. Събота и неделя организирахме нещата, и днес понеделник съм обратно в София.

Въпросът е - тези два дни за кои дни от седмицата трябва да се приложат.
От събота съм бил по график 5 втори смени, така че до момента съм отсъствал 3 втори смени.

Благодаря предварително за отговорите
dikobraz
Потребител

Назад към Трудово право