начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

съд в Страсбург

Re: съд в Страсбург

Мнениеот veraviman » 28 Юни 2010, 16:50

Здравейте!
От 10.02 съм задържава в страна от Евро съюза и и е наложена мярка-домашен арест.При обиск в дома ни,намериха наркотици-бях си в България за година и половина и тъкмо се бях върнала.Мъжът ми задържан почти 6 месеца,не съм имала контакт с него от датата на задържане.Той не е български гражданин.Обвинението към мен е в разпространение на наркотични вещества.Смятам че това е пълен абсурд,тъй като съм отсъствала от тази държава много дълго време,а и при престоя ми тук,контактите са ми били винаги ограничени-едва ли познавам и 10 души.Съдията прецени,че щом наркотиците са били в дома ми,не може да не съм знаела...а тъкмо се бяхме нанесли и дори багажа ни не беше подреден още.Детето ми трябваше да седи в къщи,без да посещава детска градина близо 2 месеца.Искам да знам,какъв е реда за да заведа дело в Страсбург.Делото ми тук е насрочено за 21.септември и смятам,че няма да се развие в моя полза.Ако можете да ме насочите и към адвокат,занимаващ се с дела в Страсбург.Благодаря предварително!!!
veraviman
Нов потребител

Предишна

Назад към Право на ЕС