начало

ВАС върна делото за избора на Васил Терзиев за кмет на София ВАС върна делото за избора на Васил Терзиев за кмет на София

Закона за достъп до информацията

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Закона за достъп до информацията

Мнениеот alexia » 17 Яну 2008, 21:10

Здравейте, понеже ми писна да ме правят на маймуна с предварително уредени търгове за възлагане на малки обществени поръчки се интересувам дали мога на основание на ЗДИ да поискам инфо какви оферти е дал конкурента ми предходната година и на какви цени е предлагал услугите? От сигурен източник зная, че не ги е спазвал. Тази година се повтори същото. Не беше спазена никаква процедура по организиране на търга, беше с покани, без да няма причина да не бъде отворен, срок на подаване на офертите беше един ден,....изобщо уффффффффффф.
alexia
Нов потребител

Назад към Административно право