начало

ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС

покупкопродажба на недвижим имот

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

покупкопродажба на недвижим имот

Мнениеот pаm » 15 Яну 2005, 22:57

кои закон определя покупкопродажбата на неджижин имот?може ли да се използва скица от софийски кадастар?има ли кой да ми помогне?от 8 месеца не мога да полу4а скица ,какво да правя?надеждата ми е във вас!
pаm

Re: покупкопродажба на недвижим имот

Мнениеот донна2 » 15 Яну 2005, 23:32

ЗС,ЗЗД ,ЗМДТ , ЗПСЗЗ можете да се използва скица издадена от агенцията по кадастъра , подава се молба и се плаща такса мисля ,че беше 7 лв за обикновенна поръчка до 7 дни ,инъче е 30 лв за експресна поръчка , аз не зная какво ще продавате или купувате,но ако продавате земеделска земя скицата е от ОС-Земеделие и гори /каква е тарифата там не мога да кажа всяка община си ги определя /.
Защо не можете от 8 месеца да се сдибиете със скица да не би да ви отказват с мотива ,че все още не е готов кадастъра . В такъв случай би следвало да обжалвате отказа , но има срокове минали са 8 месеца ,така ,че подайте наново молба и обжалвайте в срок .
донна2

Re: покупкопродажба на недвижим имот

Мнениеот pаm » 17 Яну 2005, 11:17

донна2 , моля ви сваржете се с мен , ако имате желание да ми помогнете. e-mail-а ми е pumi21@abv.bg
pаm

Назад към Покупко-продажба