начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

делене при брак в режим на разделност

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

делене при брак в режим на разделност

Мнениеот yyayya » 05 Май 2015, 08:37

здравейте
Имам самостоятелен теглен кредит за жилище преди сключване на брак в режим на разделни начала.
Приблизително една година след това поради по-добра оферта от друга банка реших да рефинансирам кредита си на значително по ниска лихва. Новия кредит е само на мое име. Заинтересува ме обаче факта че от банката искаха и жена ми да се разпише че е наясно с новата ипотеката.
П.П.
Жена ми си има на неино име 1/2 дял от достатъчно голямото жилището на баща си .... , т.е предполага се че жилището не е единственото.

Интересува ме какви са правата и, и може ли да има някакви претенции към моя собствен апартамента ?
yyayya
Младши потребител

Назад към Съсобственост и делба