начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Решение на поземлената комисия

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Решение на поземлената комисия

Мнениеот martin_157 » 30 Яну 2014, 14:35

Здравейте, моля за помощ по следния въпрос. Август месец 2013 ходихме в гр. Червен брая, за да си възстановим и уредим документите за една нива в града. Шефката на поземлената комисия я нямаше бил починал свекар и и нямаше кой да подпише решението. Въпреки всичко ние се поинтересувахме и отидохме в стаята където издават скици, човека каза че имота се възстановява по параграф 4 и за да влезе в сила трябва да има решение от съда който ни настанява на дадения парцел. Мина се време, аз си чаках документа и днес сутринта го получавам решението на поземлената комисия. Решението не беше това което ми бяха дали преди, в него пишеше, възстановява правото на собственост на .... а тук в това пише - признава правото на собственост но отказва възстановяването- причина Параграф 4. Моля ви за помощ, какво да правя, отзад пише решението е влезнало в сила и няма право на обжалване, възможно ли е да м пращат нещо което не съм видл първия път? Какво трябва да се направи в съда за да ни върнат имота? Ще съм благодарен за всяка помощ
martin_157
Младши потребител

Re: Решение на поземлената комисия

Мнениеот martin_157 » 30 Яну 2014, 16:01

Здравейте, до сега говорих с Червен бряг, нямало проблем с документа от комисията, всичко е наред. Сега остава да подам иск до съда за да ни настанят на общински имот. Моля да ми кажете какво трябва да направя точно. И то трябва в районния съд на Червен бряг нали ?
martin_157
Младши потребител

Назад към Съсобственост и делба