Здравейте, имам доста сериозен проблем от повече от 6 месеца.
Сменихме входната врата на блока и сега е чистак бърсак, но разни куриерски фирми и съдилища лепят нон-стоп лепенки по вратата и прозорците което ме побърква, тъй като сме платили над 1000лв за нея и се старая да я запазим нова.
Въпросът ми е дали може да се подаде жалба срещу тези куриерски фирми за замърсяване на етажна собственост и дали общината ще им звънне да ги предупреди, аз вече звънях веднъж, заплаших ги и с физическа разправа и те спряха да ги лепят по толкова долен начин - целите лепенки а само горе в края, но сега пак започнаха и ми писна и искам да подам жалба с качеството си на домоуправител.
Другия въпрос е дали има точка в ЗУЕС която мога да използвам за това или просто трябва да подам жалба?
- Дата и час: 23 Ное 2024, 14:22 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Замърсяване на входната врата
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Замърсяване на входната врата
Поръчвате да ви израбятят табло за обяви - предлагат се най-разнообразни.
Монтирате го на подходящо място до/на входнота врата и си гледате кефа. Единствената ви грижа - на вас или на чистачката периодично да премахвате неактуалните обяви и съобщения. Дори и това може да не правите - те които лепят обявите сами ще се оправят и с това
Монтирате го на подходящо място до/на входнота врата и си гледате кефа. Единствената ви грижа - на вас или на чистачката периодично да премахвате неактуалните обяви и съобщения. Дори и това може да не правите - те които лепят обявите сами ще се оправят и с това
Дай ми фактите, за да ти дам правото!
-
Standbay - Потребител
И ако не спрат?
- dream1984
- Младши потребител
dream1984 написа:И ако не спрат?
Песимист
Дай ми фактите, за да ти дам правото!
-
Standbay - Потребител
Монтирате го на подходящо място до/на входнота врата и си гледате кефа. Единствената ви грижа - на вас или на чистачката периодично да премахвате неактуалните обяви и съобщения. https://mobdro.io/
- colby617
- Нов потребител
Общо взето,нищо не може да се направи, защото е случая трябва да се търси индивидуална вина и никоя фирма,няма да бъде заставена да понесе отговорност,размитата неустановената вина е липса на вина. Това с таблото е интересна идея,но само при положение ,че има място за монтирането му. Другият вариант е камера и персонализиране на виновника.
- trando58
- Потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|