начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Хванаха ме с нелегален Windows и software

Защита на авторски и сродни права, индустриална собственост, патенти и полезни модели
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Хванаха ме с нелегален Windows и software

Мнениеот vaskostz88 » 05 Ное 2013, 00:26

В търговският си обект имам Windows 7 с активатор от замунда. Дойдоха от Дирекция "Авторско право" и ми съставиха Констативен протокол за Windows-а, както и за Nero 6 и Photoshop CS3, в който описаха лицензите им. Естествено и те, както 99% от хората в България, са ми с пиратски кей-генове. Искат от мен ''документи'' за тях след 2 седмици.. някакви идеи, какво да правя :?:
vaskostz88
Нов потребител

Re: Хванаха ме с нелегален Windows и software

Мнениеот ilian_todorov » 06 Ное 2013, 16:59

[quote="vaskostz88"]В търговският си обект имам Windows 7 с активатор от замунда. Дойдоха от Дирекция "Авторско право" и ми съставиха Констативен протокол за Windows-а, както и за Nero 6 и Photoshop CS3, в който описаха лицензите им. Естествено и те, както 99% от хората в България, са ми с пиратски кей-генове. Искат от мен ''документи'' за тях след 2 седмици.. някакви идеи, какво да правя :?:[/quoоte]

Оспорвай протокола, намери свидетели, с които да докажеш, че са допуснати нарушения при съставянето му.
За друго не се сещам, питай адвокат. Тук има такива, които ще ти дадат акъл.
ilian_todorov
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 08 Ное 2013, 23:30

ilian_todorov написа:Тук има такива, които ще ти дадат акъл.

Така е,и акъл трябва за тая работа.Само с ядене не става! 8)
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот votpuska » 28 Дек 2013, 14:07

Васко, споделете какво стана. Жалко че не съм видял темата по-рано да ви дам съвет. В случая не дължите никакви документи и могат да се измислят най-различни версии за измъкване.
Юризмът не е лъжица за всяка уста!
votpuska
Потребител

Мнениеот teogeo » 07 Яну 2014, 15:32

votpuska написа:Васко, споделете какво стана. Жалко че не съм видял темата по-рано да ви дам съвет. В случая не дължите никакви документи и могат да се измислят най-различни версии за измъкване.

:| :shock:
Аватар
teogeo
Активен потребител

Назад към Интелектуална собственост