начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Отнемане на статут „постоянно пребиваване”

Казуси свързани с придобиване, установяване, освобождаване и възстановяване на гражданство. Статут. Визови проблеми.

Отнемане на статут „постоянно пребиваване”

Мнениеот cukka » 25 Май 2023, 12:13

Здравейте. Може ли някой да ми отговори на следния въпрос: Понеже съпругата ми (украинска гражданка) получи статут „постоянно пребиваване” в България, на основание на брака сключен с мен (десет години в брак), аз мога ли по някакъв начин да влияя за да се отнеме този статут?
cukka
Младши потребител

Re: Отнемане на статут „постоянно пребиваване”

Мнениеот cukka » 26 Май 2023, 08:28

Аз, доколкото успях да разбера изглежда аз нямам възможност, да влияя или да претендирам за отнемане на статута, на човека която получи всичи изгоди благодарение на мен, а сега претърпявам голяма „благодарност” обагрен с изневяра, лъжи, унижения, клевети. Която абсолютно не се съобразява с факта че с това си поведение опетнява и децата ни. Абсолютно безпардонно поведение, без какпка съвест и никакви даже елементарни морални ценности. Много жалко, че не мога да направя нищо по въпроса.
cukka
Младши потребител

Назад към Гражданство