начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Pridrujitel - Nastoinik??

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Pridrujitel - Nastoinik??

Мнениеот Georgi Davidkov » 11 Фев 2005, 12:23

Zdraveite,
Imam sestra invalid parva grupa s chujda pomosht. Moite roditeli sa q slojili pod palno zaprishtenie - imame protokol za naznachavane na nastoinicheski savet. Sega iskam da se osvobodq ot voenna slujba po chlen 107 tochka 3 ot ZOVS i tam mi iskat notarialno zaverno udostoverenie, v koeto sestra mi me izbira za pridrujitel chrez badashta mi i ot Voennoto okrujie mi kazvat che toi kato e nastoinik i e pridrujitel, koeto ne e vqrno, no molq Vi da mi pomognete kak da go dokaja! Blagodarq Vi predvaritelno!
Georgi Davidkov

Re: Pridrujitel - Nastoinik??

Мнениеот галина » 13 Фев 2005, 13:55

Ако сестра ви е била поставена под пълно запрещение,то това е станоло с решение на Окръжен съд.Сигурно решението е влязло в сила,след като има назначен настойнически съвет. На тези прости военни им кажете,че щом едно лице е поставено под ПЪЛНО ЗАПРЕЩЕНИЕ,то значи съдът го е намерил за напълно недееспособно и тя не би могла да ви упълномощи,тъй като е лишена от това си право,т.е.сама да ръководи постъпките и действията си.Тя не може да извършва нищо, а за това се грижи настойническия съвет. Къде е в момента сестра ви-вкъщи или в специализирана институция?Ако е в лечебно заведение според мен няма да стане.доколкото разбрах баща ви е настойник.Тогава искайте промяна в настойническия съвет,щом като военните приемат,че настойника е и придружител.Това мога да ви кажа за сега.Може и някой друг колега да се включи
галина

Мнениеот Georgi Davidkov » 14 Фев 2005, 10:41

Ami tq si e vkushti. Sega shte napravim konsultacia s Ministerstvoto na Otbranata.
Georgi Davidkov

Мнениеот галина » 15 Фев 2005, 13:40

Има ли решение на окръжен съд за поставяне под запрещение?
галина

Назад към Семейни казуси