За един проект Министерство изисква набор документи, като напр. удостоверение за актуално съдебно състояние, баланс и отчет, т.н. Единият документ е "Certified auditor acknowledgement". Как да го разбирам? Колеги, англоговорящи, моля за спешна помощ! До петък трябва да съм изпратила документите!
МОЛЯ СПЕШНО!
- Дата и час: 21 Ное 2024, 23:27 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
"Certified auditor acknowledgement" какво е това?М
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Re: "Certified auditor acknowledgement" какво е то
alexa2 написа:За един проект Министерство изисква набор документи, като напр. удостоверение за актуално съдебно състояние, баланс и отчет, т.н. Единият документ е "Certified auditor acknowledgement". Как да го разбирам? Колеги, англоговорящи, моля за спешна помощ! До петък трябва да съм изпратила документите!
МОЛЯ СПЕШНО!
kakvo pravi oditora i kak go pravi? a kakvo se pravi s negoviq doklad? eto tova e certified auditor acknolwedgment....bez da e provereno v rechnik po BUSINESS ENGLISH
- dolly
- Младши потребител
Благодаря за бързия отговор, но не съм сигурна, че разбрах! Дали самият доклад на одитора представлява изисквания документ или пък дипломата (сертификата) на одитора?
- alexa2
- Потребител
според мен има се предвид
"доклад от регистриран одитор"
след подписа си одотора изписва и номера на дипломата си.
към доклада обикновено се прилага и едно 'engagement letter", но това разбира се зависи от вида на доклада
"доклад от регистриран одитор"
след подписа си одотора изписва и номера на дипломата си.
към доклада обикновено се прилага и едно 'engagement letter", но това разбира се зависи от вида на доклада
-
cleo - Потребител
Това е за по ФАР, нали.
cleo е прав според мен - един доклад ти трябва на сертифициран одитор на български и слагаш с доклада нотариално заверено копие на сертификата му.
cleo е прав според мен - един доклад ти трябва на сертифициран одитор на български и слагаш с доклада нотариално заверено копие на сертификата му.
- xx
- Младши потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Discussions in English
|
|