начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

veshtno pravo-izpit

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

veshtno pravo-izpit

Мнениеот ani4ka » 28 Яну 2007, 14:23

Imam izpit utre pri prof.Vladimir Petrov po veshtno pravo i summeko kazano pritesnena...Kolegi daite nqkakva info kak mi nava izpita, imam nujda ot uteha 4e ne e 4ak tolkova trudno :(
ani4ka
Нов потребител

Мнениеот batchvarov » 28 Яну 2007, 15:13

Абе тва ли бил проблема- изпит при проф. Петров по вещно :lol: Това е най-лесното и смешно нещо за един студент. Аз например навремето не бях прочел и един ред, защото знаех как минава. Пък и имаш само един ЗС, дето нестига че е лесен, ами и се чете за половин час. Виж, след няколко годинки, като стигнах до държавните се проклинах за тогавашния ми мързел и ми излезе през носа тва вещно. Той и там писа само петици и шестици на тия, дето му се паднаьа в комисията, пък аз се чудех от кое дере да докарам вода на Калайджиев :evil:
Така че професора е най- приемлив и желан вариант за всеки студент, стига нещо да не си е променил навиците- моя изпит по вещно бе все-пак преди пет години
batchvarov
Нов потребител

Мнениеот ani4ka » 28 Яну 2007, 15:26

emi da az dokolkoto 4uh mojelo da se prepisva, daval 1 ot nqkolko svoi "liubimi vuprosi" pi6el 6estici..ama mi zvu4i po4ti mitologi4no...napravo ne mi se vqrva- tvurde hubavo e za da e istina :roll:
ani4ka
Нов потребител

Мнениеот batchvarov » 28 Яну 2007, 16:27

Истина е :lol: -даваше право на собственост три години поред. А после май го сменил нещо, ама изпита си е все писмен. Даже аз и едни колеги си излязохме и отидохме да преписваме в едно кафе- хем пиеш кафенце, хем пушиш цигарка, хем си на изпит. Идилиика :lol: И всички имаха шест, без мене- аз бях направил серия от 6 поредни петици от предни сесии и на човека явно му станало неудобно да я разваля :lol: Серията продължи още година и половина, преди да я развали Средкова- толкова много ми хареса нейния изпит, че се явих два пъти... И пак изкарах общо пет от двата пъти :lol:
Айде, успех утре
batchvarov
Нов потребител

Мнениеот ani4ka » 28 Яну 2007, 17:18

hahahh qko :D emi az zasega sum navurzala edna seriika ot 6esti4ki, nadqvam se i utre da mine dobre :D mersi za infoto
ani4ka
Нов потребител

Назад към Конкурси, изпити