начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Държавен вестник и интернет

Тук всеки гражданин има възможността да изкаже своето лично мнение относно българското електронно правителство, качеството на предлаганите електронни административни услуги, както и да предложи мерки за повишаване качеството на административното обслужване по електронен път.

Държавен вестник и интернет

Мнениеот Венелин » 11 Окт 2004, 22:17

Искам да ви попитам какво се прави за да не се открива в Интернет дадено решение обнародвано в Държавен Вестника?
Венелин

Re: Държавен вестник и интернет

Мнениеот Кремена Георгиева » 20 Окт 2004, 22:22

Искам да ми отговорите как мога да разбера чрез Държавен вестник кога ще се гледа дадено дело във Върховен Касационен Съд.
Кремена Георгиева

Мнениеот Anastassia Terzieva » 20 Окт 2004, 22:29

tova e svoboden forum, nikoi ne e dlajen da vi otgovori, osobeno ako ne go/ia popitete po tochno pomolite po-lyubezno...
nishto lichno :))))))
prosto " iskam da mi otgovorite " mi prozvucha malko grubo.
opitaite da otidete pri niakoia dori nai-obiknovena durjavna ili obshtinska chinovnichka s tazi replika, dori i da ste si platili daljimata taksa za saotvetnata usluga i vijte kakva reakcia shte poluchite.!!!
v tozi forum mnogo hora sa poluchili bezvazmezdna pomosht ot kolegite, smiatam che zaslujavame poveche uvajenie, a ako ste kolega yurist puk da ne govorim...
Anastassia Terzieva

Мнениеот Ваня Димитрова » 27 Окт 2004, 14:17

Кога е обнародвано Решение за приватизация на "Топливо" ЕАД?Венелин написа:
>
> Искам да ви попитам какво се прави за да не се открива в
> Интернет дадено решение обнародвано в Държавен Вестника?
Ваня Димитрова

Мнениеот Paradoxx » 28 Окт 2004, 17:54

За да не се открива или за да се открие ?
Paradoxx

Назад към e-Government