начало

ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право

СБ препоръчва закриване на половината юридически факултети

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: СБ препоръчва закриване на половината юридически факулте

Мнениеот Благой » 10 Апр 2005, 22:14

СБ какво препоръчва си е тяхна работа. Може и да е за добро, не знам.
Немога да се начудя на такива кадърни колеги какво ги бърка, колко по-некадърни юриста /както те твърдят/ ще "произвеждат" ВУЗ-овете.
За мен работят двама и се чувставм добре. Ако желаят да бягат, тяхна си работа.
Според мен, клиентите определят компетентността а не какво мислим сами за себе си. Вярно всеки трябва да си изкарва по-някакъв начин прехраната, дори и тези който се страхуват от некадърниците.
Благой

Re: СБ препоръчва закриване на половината юридически факулте

Мнениеот Enigma » 11 Апр 2005, 00:39

Лошото е, че некадърникът може да е магистрат или държавен служител. А и най-често се ориентират много бързо към други схеми на печелене на делата. Иначе нямам нищо против конкуренцияна да е некадърна.
Enigma

Предишна

Назад към Взаимопомощ