начало

Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години

Help. Iskam da napusna rabota

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Help. Iskam da napusna rabota

Мнениеот imenino » 02 Дек 2004, 16:07

dam tova shte podam dnes, kazaha mi da e telegrama ... samo tova pak da kaja :( ne znam dali moje da se sliji podpis i kak? shtoto edno vreme telegramite bqha edni takiva kato ot pechatna mashina :(
imenino

Мнениеот imenino » 02 Дек 2004, 16:07

aboslutno :)

pisna mi ot nomerata im!
imenino

Мнениеот донна2 » 02 Дек 2004, 16:35

ти си пишеш името това е достатъчно
донна2

Мнениеот imenino » 02 Дек 2004, 17:20

pratih telegrama.

Sega me intersuva kakvo stava ako otsreshta otkajat da poluchat telegramata? V smisyl ochakvat da go napraq. Vijdat telegrama ot men i kazvat nqma go. Ili druga prichina i ne q vzemat ???
imenino

Мнениеот донна2 » 02 Дек 2004, 17:25

Проблема си е техния върху обратната разписка ще запишат това , можеш да сезираш ИТ , все пак на телеграмата запиши и телефона на работодателя ,за да му я прочетат и по телефона . Нали запомни телеграмата е с известие за получаване отиваш в пощата пишеш два единтични текста ,единия ти го заверяват ,другия го пращат на работодаетля ,а като го получи или откаже ти връчват и обратната разписка .

успех
донна2

Мнениеот imenino » 02 Дек 2004, 17:37

Podadoh tochno takava telegrama. Shte mi dadyt 2-ri ekzemplqr i uvodomlenie kakvo se e sluchilo s neq sed 2 dni. Pratih q do oficialniqt adres na firmata, na imeto na shefa (koito obache e v Germany) a syshto oshte edna takava na glavniqt schetovoditel na firmata s adresyt mu. Dadoh telefonyt na firmata i telefonyt na schetovoditelqt. Pisah che dokumenta e do dvamata.

eh, da se uspohoqvam li veche?
imenino

Мнениеот донна2 » 02 Дек 2004, 18:18

Добре си направил ,щом шефа ти го няма ще я получи някой друг , но той би следвало да е оставил лице натоварено да го замества/да представлява фирмата и да подписва определени документи / ,така или инъче ще разбере като се върне и трябва да ти оформят документите .Що се отнася до главния счетоводител ,не знам до колко той е упълномощен ,и ако е с пълномощно или с вътрешна заповед е натоварен да прекратява договори и т.н.

обади се след два дни
донна2

Мнениеот Nadejdna » 02 Дек 2004, 18:59

Спри да ходиш на работа и постъпи на новото място . В новата си месторабота декларирай, че си си изгубил трудовата книжка. Предишният работодател би трябвало да те увилни дисциплинарно, но тогава ще ти удържи само едно БТВ. И бързо и по-евтино.
Nadejdna

Мнениеот zoroaster » 02 Дек 2004, 19:10

Nadejdna недей заблуждавай човека ами си виж чл. 221 ал.2 КТ там си пише че се дължи обезщетение за срока на предизвестието а то в случая е 3 месеца, така че ще се дължат 3 брутни месечни заплати
zoroaster

Предишна

Назад към Трудово право