- Дата и час: 22 Ное 2024, 02:09 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Закон за нивите и регулацията им
|
|
8 мнения
• Страница 1 от 1
Закон за нивите и регулацията им
Какво мислите за новият закон за вкарване в регулация на цели масиви от ниви, а не само на отделни такива. Вие защитавате гражданите чрез законите за нарушените им права и не смятате ли ,че този закон нарушава правата ни. Един масив може да бъде от порядъка на 50 дка. Някой има по 1 дка, друг по 15 дка в този масив, за някои имоти може да се водят съдебни дела за собственост и това прави невъзможно вкарването в регулация на целия масив. Да не говориме за парите необходими за вкарване в регулация на толкова много земя. Дори и да се съгласят няколко собственика, останалите като не дадат съгласие / основната причина е липсата на пари /, какво да направят тези които искат да си вкарат имота в регулация?
- scila
- Младши потребител
kenn4o написа:Прието ли е това изменение на ЗУТ, защото не го виждам да е обнародвано.
ЗАКОН ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА ЗАКОНА ЗА УСТРОЙСТВО НА ТЕРИТОРИЯТА (ОБН., ДВ, БР. 1 ОТ 2001 Г.)
В сила от 27.07.2007 г.
Обн. ДВ. бр.61 от 27 Юли 2007г.
-
karanedeff - Активен потребител
И аз това попитах, как един адвокат , когото наема, ще защити интересите ми след като се нарушават правата ни със ЗАКОН , който е противоконституционен? Защо мълчат адвокатите и по ЗСПЗЗ, при който вече не се допускат свидетели. Имаше дела по които съдът вече беше допуснал свидетелските показания, защото делото е било започнато преди промяната. Лично видях в СГС как двама адвокати се чудеха какво да обяснят на клиентите си и техните свидетели за това , че не могат да свидетелстват. Нали клиентите им са платили и са им гласували доверие и са очаквали ,че след като са наели адвокат, той ще защитава интересети им.
- scila
- Младши потребител
"Слепият" умствено никога няма да " прогледне" ...
"Въобще не ми пука какво са писали за мен, стига да не е истина."
Дороти Паркър, писателка от САЩ
Това също е много точно казано.
"Въобще не ми пука какво са писали за мен, стига да не е истина."
Дороти Паркър, писателка от САЩ
Това също е много точно казано.
Най голямото достойнство на закона е че не се влияе от емоции.
http://www.vasilev-babuchev.com
http://www.vasilev-babuchev.com
- nezret
- Потребител
8 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Обсъждане на законопроекти
|
|