начало

Съдът: Прокуратурата трябва да продължи разследването срещу Иван Портних за Варненското езеро Съдът: Прокуратурата трябва да продължи разследването срещу Иван Портних за Варненското езеро

невероятно чак да не повярвам

Дискусии и предложения по проекти за закони

невероятно чак да не повярвам

Мнениеот donna » 29 Юни 2004, 21:53

добре ли виждат очите ми , не мога да повярвам ,че са се заели да ни уреждат статута да не останем само на ниво кръгла маса

Националният съюз на юрисконсултите (НСЮ) организира кръгла маса на тема:"Необходимост от нормативно уреждане статута на юрисконсултите".
Дискусията ще се проведе на 6 юли 2004 г.(вторник) от 13.30 часа в зала "Следец" На хотел "Шератон", София.
На срещата са поканени депутати, представители на МС, МП, обществени организации, юрисконсулти и представители на медиите.
Достъпът е свободен, а участието си можете да потвърдите до 1 юли 2004 г. на тел/факс: 02/983 25 18
donna
Старши потребител

Re: невероятно чак да не повярвам

Мнениеот Милко Митев » 30 Юни 2004, 13:49

Господин КОЛЧЕВ,
Предлагам да командиравете другарката ДОННА до Разград- завинаги!! намерете си нещо по стойностно от кръга на юристите в Свищов. Може да направите една кръгла маса, ще дойдем да кажем нещичко по въпроса.
Милко Митев

Мнениеот донна2 » 30 Юни 2004, 17:11

Ха ха ха до там ли си паднал ,толкова ли те е страх от мен
или желаеш да се срещнем в съда , това драги се води обида виж си НК , ще ти се наложи да доказваш

правилно бях изразила мнение по оная жалба дето си я постнал тук
донна2

Мнениеот младежа » 01 Юли 2004, 15:44

Не е лошо......по времето на бай Тошо имаше указ ,че юрисконсултите са със статут на зам.директори и естествено такива заплати.................а, дано ......и аз да намажа.......
младежа

Мнениеот samurai » 01 Юли 2004, 18:01

Не знам какво ще намажим. При всички положения ще измислят някоя простотия.
samurai

Мнениеот Mb}|{bT » 01 Юли 2004, 19:09

По добре да не ни "уреждат" статута, че като гледам как ни уредиха в закона за адвокатурата....
Mb}|{bT

Мнениеот донна 2 » 01 Юли 2004, 20:15

доколкото знам имаше някакъв законопроект изготвен преди време ,но ............оттогава бая вода изтече .......а е добре да има закон ,не знам само във какъв вид ще излезе дано не е като ЗА
донна 2

Мнениеот ъпсурд » 02 Юли 2004, 00:17

Донна и Младежа, не сте ли в списъка на допуснатите до устен изпит кандидат - нотариуси? Защо не се срещате вече в ония теми? Специално за "младежа" /ако наистина е такъв/ предлагам място за помощник - нотариус - след съответния изпитателен срок естествено - 2000 /две хиляди/ лева заплата и процент от оборота, 16 - часов работен ден, по съвместителство може и "бащински" /освен ако не си пада по твърде млади мацки, без акъл и образование/., през следващите 12 месеца без никакви отпуски /нали вече ходи на море и се прави на гларус - време е да се поработи здраво, а нотариусът да си почине/. Останалото е проза. И въпрос на преговори.....
ъпсурд

Мнениеот ъпсурд » 02 Юли 2004, 00:33

Вие вече спите трети сън... Така не се правят ни пари, ни кариера!
ъпсурд

Мнениеот samurai » 02 Юли 2004, 09:57

Ъпсурд, ти упорито си търсиш мъж. Разбирам, че си утвърден юрист, но все пак целта на форума е друга.Мисля, че има др.форуми подходящи за твоята вълна. Желая ти успех!
samurai

Мнениеот Donn4o 2 » 02 Юли 2004, 10:09

А какво стана с Донна 2, няма ли найкой да си я прибере, че да млъкне най-накрая???!!!!
Donn4o 2

Мнениеот samurai » 02 Юли 2004, 10:20

Какво ти пречи Донна 2, бе Donn4o 2?
samurai

Мнениеот Basdarja » 02 Юли 2004, 10:59

V koi sad@
Basdarja

Мнениеот Basdarja » 02 Юли 2004, 11:02

Da si a pribirat, no KADE. Tia e na vseki KILOMETAR, ne razbrahte li?
Basdarja

Мнениеот донна2 » 02 Юли 2004, 11:30

след като аз съм на" всекий километър" значи ходиш след мене ,ама ти да не би да си .................
донна2

Мнениеот донна2 » 02 Юли 2004, 11:31

воайор имам предвид
донна2

Мнениеот младежа » 02 Юли 2004, 12:56

Мерси Ъпсурд за предложението - " За помощник нотариус на 16 часа на ден,??????/?
О , ооооооо...........не брато/ дали ъпсурд е в мъжки род???/ ,аз сега бачкам по 3-4 часа на ден / НО КАЧЕСТВЕНО / и ми стига .......насвил съм си на масрафа , ..............но ако " Ъпсурда " премисли ъпсурдното си предложение и го коригира , ...може и да премисля .............кажи в кой град ?
Колкото до изпита , прескочил съм и аз едва -едва летвата........., но ми мина меракът / май го нямах чак толкова голям и от по-рано/. Има толкова LAIF , na moreto , а аз да ставам нотариус.........май чавка ми бе изпила мозъка преди да го освежа на морето ?? Успех на мераклиите !!!!!!!!!!!!
младежа

Мнениеот младежа » 02 Юли 2004, 12:57

Забравих : -ЮРИСКОНСУЛТИ в ТОГИ . Урааааааааааааааа!!!!!!!!!
младежа

Мнениеот Donn4o 2 » 02 Юли 2004, 14:06

не се надценявай, едва ли ще заинтригуваш някой войаор.
Donn4o 2

Мнениеот Donn4o 2 » 02 Юли 2004, 14:08

т.е. воайор
Donn4o 2

Следваща

Назад към Обсъждане на законопроекти