начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

дознатели - пак

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

дознатели - пак

Мнениеот Вера » 02 Мар 2004, 13:34

Колеги, тръгна приемът на документи за дознатели. Моля ако някой има хубави лекции по нак. право, процес и криминалистика да ми услужи. neverna@mail.bg
Ясно е, че ще намеря начин да почерпя. Късмет на всички кандидати!
Вера

Re: дознатели - пак

Мнениеот гала » 02 Мар 2004, 14:09

Колежке , моля те кажи ми за кои градове има обявен прием - интерисуват ме София и Бургас. Много моля да ми кажеш къде трябва да проверя . А аз ще помогна с каквото мога . Благодаря .
гала

Мнениеот Вера » 02 Мар 2004, 14:54

Аз научих от вътрешен в РДВР източник. Като отидох да си подавам документите, видях обявление в местното РДВР, залепено вътре във фоайето. В друг град е. Отиди или прати някой да види има ли обявление.
Вера

Мнениеот :) » 02 Мар 2004, 17:02

Ver4e,zdravei:) Interesuva me ima li obyavena data za ispit po Nakazatelno prawo ve4e?! V koi RPU-ta priemat dokumenti za doznateli tuk v Sofia? Ako ne te zatrudnyava,bih se radvala da mi otgovorish! A az 6te ti usluja s lekcii po Nakazatelno prawo,Nakazatelen proces-po NP-mi 4ete lekcii N.Fil4ew, a po NPP-B.Ra6kow-pi6i mi - ako ima6 jelanie - elg@mail.bg;
:)

Мнениеот pon » 02 Мар 2004, 17:18

Mislq,4e v Sf priemat dokumenti v SDVR,no ne sym 100 % siguren
pon

Мнениеот :) » 02 Мар 2004, 17:28

Pon,mersi:) az 6te proverya,no kum kogo da se oburna,moje bi naprawo da ida na myasto ili da popitam po tel.?!
:)

Мнениеот Вера » 02 Мар 2004, 17:49

Не мога да знам за София, аз съм от провинцията. Лекциите ти на магнитен носител ли са, в смисъл ще можеш ли да ми ги пуснеш по e-mail?
Датата не се знае до последно, 10 дни преди изпита, който ще бъде тест с въпроси по нак. право, процес и криминалистика, кандидатите ще бъдат уведомени. След това ще има събеседване с преминалите успешно теста. Ще ми пратиш ли нещо?
Вера

Мнениеот x3na » 04 Мар 2004, 13:39

ne ti tribvat lekzii.testa e dosta elementaren nablegni na zakonite osobenno na sustavite na prestupleniata. po nepriatnata 4ast za vuprosite koito zadavat sled tova na ustnia ispit
x3na

Мнениеот blagorodna_makeva » 04 Мар 2004, 15:11

Уважаеми колеги,
информация за интересуващата Ви тема може да получите от служителите от "Човешки ресурси" към всяко РПУ или РДВР (СДВР) в страната. Всеки от тях има приемни дни и часове и ще Ви даде по-пълна информация. Както правилно е посочила последния колега, по-лесен е теста, а по-трудно ще Ви се стори препитването. Комисията обикновено се състои от преподаватели по Наказателно и Наказателно-процесуално право от Академията на МВР, в чиято компетентност, безпристрастност и строгост мога да Ви уверя. Успех на всички! Ако Ви интересуват все пак някои от критериите за подбор е добре да се запознаете с изискванията къмм кандидатите за офицерски длъжности в МВР (каквато е дознателската) и да проверите дали отговаряте на тях и дали може да покриете нормативите. Ще ги намерите в ЗМВР и в ППЗМВР.
blagorodna_makeva
Младши потребител

Мнениеот x3na » 05 Мар 2004, 14:11

blagorodna makeva ti spravi li se s ustnoto prepitvane?za6toto v na6ia grad po4ti nikoi ne se spravi!!!
x3na

Мнениеот об » 05 Мар 2004, 15:15

Не съм убедена в обективността на комисията при устното препитване. Няма критерии за оценка на кандидатите или поне аз не разбрах за такива. Успех на всички, дано се преборите честно с конкуренцията.
об

Назад към Конкурси, изпити