![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Или покрай изборите и готвеното вливане на АДВ към НАП, цялата държава е в хаос и недоумение
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Не мога да си го обясня
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
|
|
bastard написа:возене без "редовен превозен документ" в градския транспорт
Здравейте. Имам наложено с влязло в сила наказателно постановление административно наказание "глоба". Не съм плащал от цифра времеи един слънчев ден вкъщи идвали да ме търсят полицаи, да притесняват зорлям домашните ми.
plamen_penev написа:Добре де! А може би полицията има законно право да се занимава с подобна дейност? Не че се сещам де...
bastard, защо не последвате съвета на marinpravista и не заведете делото в административния съд? Ако не друго, то поне ще научим повече за вътрешно-ведомствените инструкции на полицията. Не може тези полицаи просто ей така да се занимават с тази дейност! Някой им е наредил!
Много съм любопитен да науча какво е това. Ще помагам! Имам скромен опит с представянето на вътрешно-ведомствени разпоредби вместо публикувани закони от страна на полицаите.
Поли, кое му е завоалираното? Возел съм се без билетче, па написали ми акт. Имам и някви други дребни суми (50-100 лв) да давам на частноправни субекти (Глобул напр.), но тва са си граждански отношения. Или полицаите се вземат за длъжностни лица по призоваването ли, по сплашването ли
bastard написа:Aaaa, сега чак стоплих.Хехе.Принципно е възможно, ама струва ли ти се практически реално публичният изпълнител да се грабне и лично да ходи да връчва ПДИ-та и т.н. Още повече пък при такива смешни задължения. Не знам, ти как мислиш, Поли?
plamen_penev написа:Абе май не ще да е било само возенето. Кой знае какви антидържавни и мафиотски дела е вършил там! Нали помните онзи блогъра... И той вода ненапита, амо го привикаха борците с организираната престъпност!
bastard написа::idea:Е чичко Частен Съдебен Изпълнител трябва да е, няма кой друг да е. Хм.. имам едно засега почти несъбираемо вземане, че може да им го прехвърля вместо изпълнение, ама не знам дали някой ще се навие
На шаааанс отива малко работата.
bastard се нахвърли:
Пламене, имаш ли въобще някакви юридически познания или каквото си прочел по вестниците?
plamen_penev написа:bastard се нахвърли:
Пламене, имаш ли въобще някакви юридически познания или каквото си прочел по вестниците?
И ако нямам какво?
Назад към Административно право
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта