Здравейте,
можете ли да ме насочите към адвокати с успешна практика с обвинения по чл. 172а, и по възможност, да са от Пазарджик, Пловдив или региона.
Ако е необходимо пишете ми на лично съобщение.
Благодаря !
- Дата и час: 22 Ное 2024, 01:02 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Адвокат за обвинение по чл.172а от НК
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Адвокат за обвинение по чл.172а от НК
Що не търсите прокурори с успешна практика по този текст?...
И си включете ЛС, ако някой колега реши да Ви помогне...
И си включете ЛС, ако някой колега реши да Ви помогне...
- sunshine_75
- Потребител
Извинявайте, не разбрах добре идеята. Аз вече имам прокурор по делото, с който не съм успял да се споразумея. Как мога да си сменя прокурора ?
. . .
. . .
- kompir
- Нов потребител
Пишете ми за проблема си. Координатите можете да ги видите от профила ми. Няма да оставям телефони, за да не се сметне за реклама.
адвокат Костов, кантора "ЮСАУТОР"
- funcy
- Младши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Интелектуална собственост
|
|