начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

търся адвокат който се занимава с Интернет право

търся адвокат който се занимава с Интернет право

Мнениеот aorgtfo » 19 Авг 2010, 11:45

Проблема е следния : Имам сметка (акаунт) във американска компания за игри . Тъй като имат някаква политика за затваряне на акаунти при определени условия на извършване на некоректни действия спрямо играта , дори и без обяснения ти затварят акаунта .Но тъй като не съм съгласен с техните действия , искам да обжалвам решението им (Все пак съм прекарал много време пред ПЦ-то и съм им плащал месечна такса за да играя тяхната игра ) . Говорих с познати американци и те ми казаха . че ако лицензиран адвокат прати писмо по факса на тия хубавци да ги сплаши с съдебно дело , обикновенно са отваряли отново акаунта , с идеята да не губят допълнителни средства по съдилищата (Според мен са сключили договор с ЕУ зоната и са подвласни на ЕУ законодателството)
Конкретния ми въпрос е има ли адвокати в този форум , който се занимават с Интернет право , Международно право или нещо от сорта (НЕ съм запознат в детайли със точното найменование) , който се занимават с отношенията на БГ граждани с международни компаний . Да уточня - Не желая да ги съдя , искам просто да им изпратим един Факс с който да ги "сплашим " . Доколкото съм запознат ако се стигне все пак до съд , Компанията се отказва в началото , защото не искат да разкриват фирмени тайни , който могат да бъдат разкрити чрез задаване на въпроси , конкретно към тях . Благодаря за вниманието :)
aorgtfo
Нов потребител

Re: търся адвокат който се занимава с Интернет право

Мнениеот gandalf_bg » 19 Авг 2010, 13:16

Мисля, че е време да зарежеш УОУ... :lol: :lol: :lol:
gandalf_bg
Младши потребител

Мнениеот voltron » 19 Авг 2010, 13:37

:arrow:
Последна промяна voltron на 19 Авг 2010, 14:06, променена общо 1 път
If you are good at something, never do it for free.
voltron
Потребител

Мнениеот aorgtfo » 19 Авг 2010, 13:40

Писмото и аз мога да го написа , проблема е че и аз не съм адвокат :)
Трябва ми адвокат с диплома , ако се наложи все пак да се стигне до 1ва истанция на съда , на english е discovering (поне така ми казаха от САЩ)
aorgtfo
Нов потребител

Назад към Право на ЕС