начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

A sega kakvo?

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

A sega kakvo?

Мнениеот Anita » 28 Ное 2003, 16:25

Uvajaemi kolegi, sled po-malko ot mesec 6te se yavya na posledniya si dyrjaven izpit! Ako priemem hipoteti4no 4e go vzema, kak sledva da procediram po-natatyk? Iskam da zapo4na staja si kolkoto se moje po-byrzo, no v naredbata se iziskva diplom za zavyr6eno obrazovanie ili podobem dokument, udostoveryava6t tova. Imate li predtava koga 6te mi se izdade toy i ne moga li da zadvija ne6tata. Molya spodelete vashiya opit otnosno zapo4vaneto na staja i ako ima nyakoi drebni ne6titsa 6te se radvam da go 4uya.
Anita

Re: A sega kakvo?

Мнениеот *petya » 28 Ное 2003, 16:41

Vzimash uverenie ot universiteta, vadish predvaritelno svidetelstvo za sydimost i niamash problem, nai-rano moje da zapochnesh staj januari.
*petya

Мнениеот eda » 28 Ное 2003, 16:43

Не е нужно да ходите с дипломата си в ОС във вашия град. За да Ви разпределят трябва да попълните, забравих какво във университета, но трябва да сте си взела всички изпити.
eda
Младши потребител

Мнениеот стрейнджър » 28 Ное 2003, 19:40

аз даже ще скъся процедурата и ще си подам документите сама в Мин. на правосъдието :))))
стрейнджър

Назад към Конкурси, изпити