начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

molia za raziasnenie

Казуси свързани с придобиване, установяване, освобождаване и възстановяване на гражданство. Статут. Визови проблеми.

molia za raziasnenie

Мнениеот Master_m76pt » 03 Сеп 2004, 14:57

iskam da znam dali ima niakakvi zabrani za izlizane izvun granica ako ima niakakvi zaduljenia kum stranata? V smisal aktove kum KAT i ako ima do kakuv razmer e pozvoleno da sa zaduljeniata i taka na tatak ? sushto ima li niakakvi drugi spirachki da se izliza izvun stranata.? Molia da mi otgovorite ako moje . I vse pak blagodaria vi mnogo.
Master_m76pt

Re: molia za raziasnenie

Мнениеот sunshine_75 » 03 Сеп 2004, 16:00

Забраната за напускане на РБ като принудителна административна мярка по ДПК може да бъде наложена /от данъчна администрация или Агенцията за държ.вземания/ за публични задължения /неплатени глоби, данъци, осигуровки/ в размер над 5 000лв., за които няма възможност да бъдат обезпечени с някакво имущество-МПС, имот и т.н.За по-ниски размери може да бъде наложена от прокурор-обикновено спрямо чужденци, докато не заплатят глобата, на която са били осъдени по дела от наказателен характер.
В случай, че не сте сигурен/-на дали имате наложена такава забрана като мярка, направете справка в съответното РДВР на МВР по постоянен адрес, "Документи за самоличност" и то преди да предприемете патуване зад граница, за да не се окажете в кофти ситуация на самото КПП..
sunshine_75
Потребител

Назад към Гражданство