начало

Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години

Трудова книжка

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Трудова книжка

Мнениеот Desso » 22 Сеп 2004, 12:14

Напуснах работа преди няколко дни и след като ми върнаха трудовата книжка. В нея бяха написани правилно датите на започване и свършване на работа, но бе написано че стажът ми е 1 месец а всъщност би трябвало да е два.
На книжката ми нямаше правоъгълен печат а само кръгъл. Трябва ли да има и правоъгълен? Предполагам че рябва да се разходя до града в който работих за да ми поправят грешката и да ми сложат правоъгълен печат ?
Desso

Re: Трудова книжка

Мнениеот гала » 22 Сеп 2004, 12:38

Е то вярно е 4е се отбелязват началото и края на работния процес , но това се пище и в графите и на редовете на правоъгалния печат . Трябва да се върнеш там и да искаш да ти сложат. мОЯТА ПРЕПОРЪКА Е ДА ГО ПОМОЛИШ ДА ТИ напишат и коя категория труд си .
гала

Мнениеот mmmm » 22 Сеп 2004, 13:09

НЕ В ПЕЧАТА Е ПРОБЛЕМА,А В ТОВА , ЧЕ НЕПРАВИЛНО Е ОТБЕЛЯЗАНО ПРОСЛУЖЕНОТО ВРЕМЕ,ГРЕШКАТА СПОРЕД МЕН Е ТЕХНИЧЕСКА
mmmm

Мнениеот донна2 » 22 Сеп 2004, 14:21

като се стигне до пенсиониране поне за сега от НОИ следят дали всичко в книжката е наред в смисъл правоъгълен печат ,кръгъл печат ,подписи и т.н. , ако липсват следва да ти издадат УП 3 ,по тая причина най-добре е каквото може да се оправи още сега
донна2

Назад към Трудово право