начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

Направени подобрения

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Направени подобрения

Мнениеот raza68 » 17 Яну 2014, 13:50

Предстои ми съдебна делба за апартамент, в който съм направила подобрения, преди другите съсобственици да предивят претенции за съсобственост. Въпросът ми е: мога ли да поискам да ми се наплатят извършените от мен разходи по осъществяването на подобренията, като не си пазя фактурите и бележките по закупуване на материали и труд.
Как да ги докажа и има ли смисъл?!
Тези подобрения съм направила 1998г., преди другите съсобственици да предивят претенции за съсобственост. Започнаха да водят дела по-късно - през 1998 г.
Аз притежавам по-голяма идеална част. За мен е единствено жилище. А трима човека - по-малка идеална част.
Възможно ли е съда да го присъди на мен, като аз наплатя на останалите?
raza68
Младши потребител

Назад към Съсобственост и делба