начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

Много наследници, Делба ?

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Много наследници, Делба ?

Мнениеот m17n1ck » 30 Яну 2014, 19:51

Здравейте , за пръв път пиша тук . Значи въпросът ми е следния. Дядо ми е имал земеделска земя около 30 декара. Той отдавна не е сред живите, а и не е прехвърлил земята на никого. Той има 2 сестри които са живи, 2 дъщери едната починала, другата е майка ми . Останалите които се водят наследници от страна на дядо ми на сестри те му не ги познаваме , нямаме никакви техни координати. Как е възможно да се раздели тази земя след като не можем да открием другите наследници ?
m17n1ck
Нов потребител

Re: Много наследници, Делба ?

Мнениеот REVOLUTION » 30 Яну 2014, 19:57

На дядо Ви сестрите му няма как да го наследяват след като е имал деца.
Обърнете се към адвокат за консултация , самодейността е равна на сигурна загуба!
REVOLUTION
Активен потребител

Re: Много наследници, Делба ?

Мнениеот n_ikito » 30 Яну 2014, 20:00

Сестрите на дядо Ви, не играят. Те не наследяват в случая. Майка Ви, баба Ви и евентуалните наследници на леля Ви са необходими. Успех!
n_ikito
Активен потребител

Назад към Съсобственост и делба