начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

ПОМОЩ: Валиден ли е Чл.33 от ЗС?

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ПОМОЩ: Валиден ли е Чл.33 от ЗС?

Мнениеот ceco1951 » 04 Апр 2014, 21:16

Собственик съм на втори етаж от двуетажна къща, на 54% от дворното място, от общите части на сградата и на 54% от намиращата се в двора тоалетна. Собствениците на първия етаж са продали първия етаж от къщата и 46% от дворното място, без да впишат в н.а. 46% от общите части и от намиращата се в двора тоалетна. Възможно ли е да изкупя първия етаж от сградата (и 54% от дворното място), понеже не ми е била предложена първо на мен, въпреки че притежавам 54% от дворното място и от общите части на сградата?
ceco1951
Нов потребител

Re: ПОМОЩ: Валиден ли е Чл.33 от ЗС?

Мнениеот dfani » 04 Апр 2014, 21:37

Член 33 от ЗС е валиден, но не може да се ползвате от него. Както казвате става въпрос за етажна собственост.
dfani
Младши потребител

Назад към Съсобственост и делба