начало

Приложимост на правилото ne bis in idem относно определенията по допустимостта на иска (процесуалните решения) Приложимост на правилото ne bis in idem относно определенията по допустимостта на иска (процесуалните решения)

проблем с паркирането в двора

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

проблем с паркирането в двора

Мнениеот georgi1234 » 04 Юни 2020, 13:15

Здравейте имам следния проблем.Закупих апартамент в блок на 4 етажа,дворното място е около 500 кв. м от които има отстъпено право на строеж на предприемача 200 кв.мЦелия парцел по нотариален акт се води на мен и още един съсобственик.Останалите 300 кв.м се намират зад блока като достъпът е по уличка около 3 метра широка и 10 дълга, която също е в моя парцел но входът на блока е във въпросната уличка.Имам проблем с комшиите защото постоянно паркират във въпросната уличка и аз не мога да си изкарам или вкарам колата и също имат претенции за 3 метра междублоково пространство.Та въпрост ми е някой може ли да се изкаже по темата кои какви права има защото разправиите не спират!
georgi1234
Нов потребител

Re: проблем с паркирането в двора

Мнениеот jhoro » 04 Юни 2020, 13:44

Чл. 98. (2) Освен в посочените в ал. 1 случаи паркирането е забранено:
2. на платното за движение и на тротоара непосредствено пред входовете на жилищни сгради и гаражи, когато това затруднява достъпа до тях;
jhoro
Активен потребител

Назад към Етажна собственост