Здравейте,
накратко след като майка ми която не живее в България от над 25 години ме измами да ремонтирам основно и да поддържам имот който тя наследи от брат си но беше пред разпадане. Сега когато ремонта е факт тя ни гони без да ни възстанови ремонта. В четвъртък получих заведеният от нея иск и съответно ние също сме се подготвили с отговор и съоветно насрещен иск.
В петък обаче ни бе спрян тока, след обаждане в енергото ми казаха, че титуляра е подал молба и изрично е поискал токът да бъде спрян на точно тази дата.
На адреса живея с мъжът ми и двете си деца от почти 5 години, дъщеря ми е непълнолетна и никой не може да ми каже как да възстановя електричеството докато се води делото. Ние така или инъче живеем тук, дъщеря ми учи в района и като цяло сме се установили и сме си направили ремонта и нямаме намерение да освободим жилището, за да го ползват другите ми луди роднини които са в коалиция с нея, освен всичко останало те са деградирали алкохолици и до 1 месец всичко ще е в разруха и няма да остане нищо здраво за което да претендирам. С лекота доказвам подобрения за над 50 хиляди лева макар реално похарченото да е поне двойно повече, но това ще се доказва по време на делото.
Жалба пуснах в прокуратурата но разбрах, че там явно няма да стане и общо взето никой не може да ми каже какво трябва да се направи за да ми бъде възстановено електричеството на минусови температури и платени сметки. Моля за някакви идеи, каквито и да са. Най-късно утре ще си входираме отговор на иска и в последствие в законовият срок ще направим насрещен иск та въпроса ми е на база на удостоверение за това, че ще водим дела има ли шанс от енергото дс ми пуснат тока?
- Дата и час: 22 Ное 2024, 01:02 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Възстановяване на електричество спряно от титуляр на партида
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Възстановяване на електричество спряно от титуляр на пар
Съжалявам но няма кой да ви помогне. Партидата е с титуляр и той иска прекъсване на захранването. Това е нормално. Ако бяхте прехвърлили партидата на ваше име, нямаше да имате днешните проблеми. За тези пари бих си купил апартамент или го изкупил от собственика! Трябва да се мисли предварително !
- tochotocho
- Потребител
Re: Възстановяване на електричество спряно от титуляр на пар
tochotocho написа:Ако бяхте прехвърлили партидата на ваше име, нямаше да имате днешните проблеми. За тези пари бих си купил апартамент или го изкупил от собственика! Трябва да се мисли предварително !
Тук само ще добавя - смяна на титуляр на партида не става ... току така.
Необходимо е основание - документ за собственост, договор за наем или друго правно основание, за ползване на имота!
Човек винаги може да се държи добре с онези, които са му безразлични.
Оскар Уайлд, „Портретът на Дориан Грей“
Това е само мнение, не сте длъжни да се съобразявате с него.
Оскар Уайлд, „Портретът на Дориан Грей“
Това е само мнение, не сте длъжни да се съобразявате с него.
- guest1
- Активен потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|