Здравейте, Имам странен казус и не знам към кого да се обърна, моля Ви за помощ. Проблемът ми е следния: На съседната тераса в необитаем апартамент се развъждат гълъби и миризмата е непоносима от изпражненията. От седмица има умрял гълъб, който се разлага на съседската южна тераса мирише много лошо и плъзнаха всякакви форми на живот. Помолихме комшиите да си почистят тераса, но меко казано ни казаха че те не живеят постоянно там и не ги интересува и не е техен проблем.
Моля Ви кажте ни към кого да се обърнем с жалба и на кого да звънем за да премахнат умрялото животно или да накарат комшиите да изчистят. Страх ме е от зарази, защото имаме и дете, което постоянно иска да излиза на нашата тераса. Не можем да прескочим и да изчистим защото е високо и меко казано незаконно.
Благодаря предварително за помощта.
- Дата и час: 22 Ное 2024, 01:17 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Умрял гълъб на съседска тераса и отказ на комшиите да го мах
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Умрял гълъб на съседска тераса и отказ на комшиите да го
Подайте сигнал до 112, че се съмнявате за починало лице в апартамента - че се носи миризма на мърша и органите на реда ще влезнат - може би тогава ще можете махнете гълъба ... ама знам ли
- kociboss
- Младши потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|